• Waverley Court, Bothwell, GlasgowA full refurbishment of a residential care home resulting in a bright, fresh relaxing environment for staff and residents.
  • Waverley Court, Bothwell, GlasgowA full refurbishment of a residential care home resulting in a bright, fresh relaxing environment for staff and residents.
  • Waverley Court, Bothwell, GlasgowA full refurbishment of a residential care home resulting in a bright, fresh relaxing environment for staff and residents.
  • Waverley Court, Bothwell, GlasgowA full refurbishment of a residential care home resulting in a bright, fresh relaxing environment for staff and residents.
  • Waverley Court, Bothwell, GlasgowA full refurbishment of a residential care home resulting in a bright, fresh relaxing environment for staff and residents.
  • Waverley Court, Bothwell, GlasgowA full refurbishment of a residential care home resulting in a bright, fresh relaxing environment for staff and residents.

Waverley Court, Bothwell, Glasgow

Client: South Lanarkshire Council

A full refurbishment of a residential care home resulting in a bright, fresh relaxing environment for staff and residents.

External Works include strip out and replacement of all existing roof tiles ,external rendering/roughcast, installation of new Velux windows, new aluminium cill flashings, entrance screens including a new fire exit door and installation of new mahogany PVC cladding to external fabric.

Internally a strip out of existing partitions and a redesign of floor area, full rewire, alarm system, refurbishments of residents community room including, new ceilings, lighting, central heating system, laundry area, new toilets and full decoration including soft furnishings and floor coverings.

A 12 week programme completed in 10.

Testimonial Re Waverly Court

"I am sure you will agree everyone involved throughout the project achieved a fabulous end result. Most importantly I feel the residents and staff are surrounded by a much more inviting and safe environment which always all users to feel at ease and enjoy the facility much more now and even introduce more residents to visit the complex. A great deal of team work was involved throughout the whole proves and I would like you all to know how much I appreciate your support and communication on achieving such a lovely building which will stand the test of time for many years to come." – South Lanarkshire Architectural Officer

Gallery

 

View other recently completed ABC Projects.

180 St Vincent Street, Glasgow

180 St Vincent Street, Glasgow

A major refurbishment over 5 vacant floors including main reception area to the highest specification within a fully functioning 9 storey city centre building.

Read more and view more images >>

West Regent Street, Glasgow

West Regent Street, Glasgow

Full refurbishment to form a modern functional open plan office of the highest quality and to a high design specification creating a unique, vibrant office environment.

Read more and view more images >>

450 Hillington Road, Hillington, Glasgow

450 Hillington Road, Hillington, Glasgow

Internal and external works including fit out of a new office office, toilet and amenity block, new timber stud partitions, joinery works for door sets, skirting’s and finishing decorative works.

Read more and view more images >>

Temple Police Station, Bearsden Road, Glasgow

Temple Police Station, Bearsden Road, Glasgow

A full internal and external refurbishment of the former Police Station originally dating from 1905 and remaining vacant since 1990.

Read more and view more images >>

Dumbarton Central Station, Glasgow

Dumbarton Central Station, Glasgow

Formerly a station waiting area, this spectacular room has been renovated to the highest of standards using skilled craftmanship including bespoke display cabinet and stained glass/leadworks.

Read more and view more images >>